יין יקר, יין זול

מה שווה יותר? האם יין זול יהיה תמיד פחות טוב מיין יקר?
אמנם אני חולק על המסקנה החד-משמעית של הכתבה הזו, ואני מאוד מאמין שיש יינות מעולים במחירים מצחיקים, אבל זה ויכוח ישן-נושן. אני לא מחדש פה כלום. אני פשוט זוכר יינות יקרים מאוד בעברי שלא היו משהו לספר עליהם הביתה, ולעומתם, באותה טעימה לפעמים, יינות במחיר סביר יותר, שהיו טובים בהרבה. וכמובן – יש את הטעם האישי בסיפור הזה. אי אפשר להתעלם ממנו.
לכן אני לא מבין את המסקנה בכל כך חד משמעית שעולה מתוך הכתבה. יחד עם זה – הנסיון להראות את זה בצורה "מדעית" מעניין.

ועוד משהו קטן לסיום: ראיתי בבלוג של drinking שנפתח לו בלוג חדש בנושא אלכוהול בזמן האחרון, וקפצתי לביקור בהמלצתו. התחוור לי שלדני יש בר מרשים ביותר בבית, ושהוא קורא גם את הבלוג הזה, מה שבהחלט מחמיא לי. תמיד. אז הנה המלצה קטנה בחזרה…


נהנית מהפוסט? ניתן להביע זאת בעזרת השארת תגובה ויצירת המשך דיון, או הרשמה לפיד ה-RSS וקבלת כל הפוסטים ישידות לקורא ה-RSS שלך.